Werkwijze TalentThat

Door ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie en de toename van robotisering verandert onze werkomgeving sneller dan ooit. De mens moet het echter hebben van zijn emotionele waarden, vaardigheden en mindset. De vraag is wat er concreet nodig is om je als individu of organisatie staande te houden door al deze ontwikkelingen? Onder begeleiding van ervaren concept-, product- en service ontwerpers bieden we handvatten voor het formuleren van de unieke aanpak voor het behalen van uw specifieke doelen waarbij Talent van mensen wordt aangesproken.

Voor ontdekken en stimuleren van talent heeft TalentThat een framework ontwikkeld. Vanuit dit framework starten we de samen met u specifieke leer- en ontwikkelprogramma’s. De kern van ons framework is het opdoen van interdisciplinaire vaardigheden voor de 21e eeuw vanuit verschillende methodieken die aansluiten bij ontwikkelingen in het bedrijfsleven waar onder andere Design Thinking, Scrum en Lean Management een onderdeel van is.

 

vice

Over TalentThat

TalentThat ondersteunt veranderingstrajecten en helpt bij organisatorische innovatie door de focus op talentontwikkeling bij zowel onderwijsinstellingen en bedrijven.

Missie

Werkgevers en werknemers voorbereiden op de economie en bijbehorende werkvormen van de 21e eeuw. 

Gegevens

  • Van Lenneplaan 367
    9721 PM
    Groningen
  • KvK: 59941030
  • TalentThat 2017