Onderwijs

Tijdens de leerprogramma’s laten we leerlingen (studenten) kennis maken met projectmatig werken en vaardigheden voor de 21e eeuw. Afhankelijk van het doel bieden we een volledige lesreeks in de vorm van een workshopserie. Er wordt gewerkt wordt aan een realistisch probleem van een opdrachtgever vanuit de overheid of het bedrijfsleven. In overleg met zowel opdrachtgevers als leerkrachten wordt de probleemstelling gekozen welke het meest aansluit op het betreffende vak waaronder de workshops zullen worden gegeven.

Hiernaast worden tijdens op maat gemaakte lessen de achtergrond van belangrijke aspecten gedoceerd. Al ons aanbod wordt volledig in samenwerking met docenten gecreeerd en begeleid door ervaren concept-, product- en service ontwerpers van TalenThat. Door deze aanpak is ons aanbod uitermate geschikt voor het vak Ontwerpen & Onderzoeken wat onderdeel is van het curriculum van tal van scholen.

10049001398.main_1

Ontdekken

Onderzoeken

Ondernemen

Ontdek de talenten die verscholen liggen in uw studenten.

Onderzoek wat uw studenten drijft, inspireert en waarin ze uitblinken, zodat ze beter kunnen presenteren en gelukkiger zijn.

Leer uw studenten te ondernemen door hen in staat te stellen hun talenten om te zetten in een product of dienst.

Organiseren

Ontwerpen

Ontwikkelen

Leer uw studenten hoe ze zichzelf kunnen organiseren op basis van hun talenten.

Ontwerp de optimale voorwaarden om de talenten van studenten te laten spreken.

Laat uw studenten zich ontwikkelen door hen te laten ontdekken wat zij kunnen, wat zij leuk vinden en wat hen inspireert.

Over TalentThat

TalentThat ondersteunt veranderingstrajecten en helpt bij organisatorische innovatie door de focus op talentontwikkeling bij zowel onderwijsinstellingen en bedrijven.

Missie

Werkgevers en werknemers voorbereiden op de economie en bijbehorende werkvormen van de 21e eeuw. 

Gegevens

  • Van Lenneplaan 367
    9721 PM
    Groningen
  • KvK: 59941030
  • TalentThat 2017