Missie

TalentThat bereidt werkgevers, werknemers en studenten voor op de economie en werkvormen van de 21e eeuw. Door middel van het faciliteren van talent en kennis ontwikkeling brengt TalentThat organisaties en individuen in de gelegenheid om zelf te ontdekken waar hun talenten en passies liggen. Persoonlijke kennis en ervaring staat hierbij centraal en mensen worden uitgedaagd om grenzen op te zoeken. 

Visie

Mensen presteren pas optimaal wanneer ze bewust zijn van datgene wat ze intrinsiek motiveert. Wanneer iemand deze intrinsieke motivatie ervaart, komen zijn of haar talenten zeker bovendrijven. Ongeacht op welk kennisgebied of binnen welke discipline dit wordt toegepast. Het doel is niet alleen het eindresultaat, maar de weg er naar toe. Iedereen is onderdeel van onze maatschappij en iedereen heeft recht om kansen te krijgen en succesvol aan te grijpen. De projecten van TalentThat zorgen ervoor dat werkgevers, werknemers en studenten ontdekken wat hen drijft en hoe ze dit kunnen gebruiken om optimaal te presteren. Productiviteit, effectiviteit, geluk en gezondheid worden hierdoor vergroot. 

voeten

Over TalentThat

TalentThat ondersteunt veranderingstrajecten en helpt bij organisatorische innovatie door de focus op talentontwikkeling bij zowel onderwijsinstellingen en bedrijven.

Missie

Werkgevers en werknemers voorbereiden op de economie en bijbehorende werkvormen van de 21e eeuw. 

Gegevens

  • Van Lenneplaan 367
    9721 PM
    Groningen
  • KvK: 59941030
  • TalentThat 2017