Onder andere door snelle in- en externe veranderingen wordt er een groot beroep gedaan op het adaptief vermogen van bedrijven. Klantbehoeftes veranderen en worden steeds meer gestuurd door gebruiksgemak en beschikbaarheid. Ook worden steeds meer producten aangeboden als dienst. Om de concurrerende positie te behouden worden interne processen opnieuw ingericht, wat de vraag oproept voor een nieuw soort competenties voor het invullen van nieuw ontstane functies.

 

Competentie management

Voor het bedrijfsleven heeft TalentThat leer programma’s ontwikkeld gericht op talent, kennis en team ontwikkeling. Het stimuleren van intrapreneurship bij bestaande werknemers is hier onderdeel van. 

Proces Innovatie

Samen met onze partners en onder begeleiding van ervaren concept-, product- en service ontwerpers bieden we handvatten voor het behalen van uiteenlopende doelen, bijvoorbeeld een startpunt voor een nieuw project of herinrichting van processen. Samen met hen onderzoeken we hoe binnen de organisatie reeds aanwezige middelen in combinatie met het aanwezig talent van mensen het beste ingezet kan worden om de organisatie te innoveren of efficiënter te laten opereren. Hierbij kan TalentThat helpen bij het vinden van nieuw talent dat het beste bij de organisatie past door middel van Talent Match. 

Virtual Reality en 360 video 

Een belangrijk middel van ons aanbod is de virtuele tour, welke deelnemers de context van de probleemstelling vanuit de beleving van de opdrachtgever kan laten ervaren door middel van Virtual Reality. Hierdoor wordt naast de feitelijke aspecten van de probleemstelling, ook de onbewuste aspecten van emotie en beleving aangesproken.

Ontdekken

Onderzoeken

Ondernemen

Ontdek de talenten die verscholen liggen binnen de mensen en uw organisatie.

Onderzoek wat uw medewerkers of studenten drijft, inspireert en waarin ze uitblinken, zodat ze beter kunnen presenteren en gelukkiger zijn binnen hun (toekomstige) baan.

Leer uw medewerkers te ondernemen. Stel ze in staat om hun talenten om te zetten in een product of dienst dat de afnemer wil.

Organiseren

Ontwerpen

Ontwikkelen

Organiseer uw teams zodanig dat talenten samenkomen en zij uw organisatie naar een hoger niveau tillen. En leer uw werknemers hoe ze zichzelf kunnen organiseren op basis van hun talenten.

Ontwerp de optimale voorwaarden om de talenten van uw werknemers te laten spreken.

Ontwikkel uw organisatie door werknemers aan te spreken op hun talenten. Hierdoor zal hun productiviteit en effectiviteit worden verhoogd en is er meer ruimte voor innovatie.

Over TalentThat

TalentThat ondersteunt veranderingstrajecten en helpt bij organisatorische innovatie door de focus op talentontwikkeling bij zowel onderwijsinstellingen en bedrijven.

Missie

Werkgevers en werknemers voorbereiden op de economie en bijbehorende werkvormen van de 21e eeuw. 

Gegevens

  • Van Lenneplaan 367
    9721 PM
    Groningen
  • KvK: 59941030
  • TalentThat 2017